Partners

Antura Projects – En helhetslösning för projekt-, portfölj-, och resurshantering

partnerslide_antura
Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering.

Antura har ett stort antal kunder och över 100 000 nöjda användare i mer än 50 länder. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Husqvarna, PostNord, SJ, Intrum Justitia, Lantmännen och Assa Abloy. Vår målsättning är att Antura Projects alltid skall vara det främsta valet för alla organisationer som behöver ett etablerat projektverktyg med kraftfull funktionalitet som går snabbt att implementera och är enkelt att använda.

www.antura.se

Astrakan Strategisk Utbildning AB

partnerslide_astrakan
Astrakan utbildar inom Ledarskap och kommunikation, Projektledning, Affärs- och verksamhetsutveckling, Affärsmannaskap samt Utveckling av system, sedan 1996.

www.astrakan.se

CANEA – ett kunskapsföretag som levererar

partnerslide_canea
CANEA är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar inom verksamhetsutveckling.

För att lyckas inom projektledning måste projektverksamheten fungera som en helhet genom att utgå ifrån Er organisations processer och vara anpassad till den rådande situationen. CANEA stöttar därför alla våra kunder inom projektverksamhetens alla områden genom konsulttjänster, utbildningar och effektiva IT-lösningar. Många av våra konsulter är certifierade projektledare och kan utbilda både Era nyare och erfarna nedarbetare. Våra IT-lösningar är heltäckande, flexibla och lättanvända och fungerar för såväl större som mindre organisationer.

www.canea.se

Fujitsu – Verktyg för framgångsrik projekthantering

partnerslide_fujitsu
Fujitsu hjälper dig att se över projektorganisationen samt identifiera och genomföra lämpliga insatser. Vi erbjuder både öppna och anpassade utbildningar för alla yrkesgrupper som berörs av projekten och vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster för att täcka alla olika aspekter av en förbättrad projekthantering. Vi samlar alla tjänster som berör projekthantering under ett och samma koncept – projekthantering.

www.projekthantering.se

Lexicon – Sveriges största privata utbildningsgrupp

partnerslide_lexicon
Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp riktad mot företag och organisationer. Sedan 1979 har Lexicon framgångsrikt utbildat fler än 1,2 miljoner människor inom IT, Affärsutbildning och Branschspecifika kunskaper. Verksamheten bedrivs i dag på 29 orter och Lexicon affärsutbildning bedrivs inom olika områden, dessa är Projekt, ledarskap, kommunikation, service och försäljning.

www.lexicon.se

Projectplace – Effektiva samarbeten i molnet

partnerslide_projectplace
Hört talas om oss? Över 900 000 personer på några av världens ledande företag använder vårt onlineverktyg för att samarbeta mer effektivt. Projectplace är ett molnbaserat verktyg för projektplanering med fokus på samarbete, transparens och kommunikation. Här får du ett brett utbud av smarta och sociala kommunikationsfunktioner som ökar engagemanget och produktiviteten i dina projekt.

www.projectplace.se

Tieto-PPS – Komplett stöd för projektarbete

partnerslide_tieto
PPS ger ett komplett stöd för projektarbetet. Modellen fungerar för såväl små som stora projekt och innehåller färdiga beskrivningar för projekt, program och portföljer.

En av PPS största styrkor är att utvecklingen av modell, tjänster, utbildningar och verktyg är kunddriven. Våra kunders idéer och krav tillsammans med PPS samlade kompetens och erfarenhet utgör plattformen för vårt kontinuerliga utvecklingsarbete. Detta har starkt bidragit till att PPS är en av de mest använda projektmodellerna i Skandinavien. Vi tar fram långsiktiga hållbara lösningar med projektverksamhetens framtida behov som utgångspunkt.

www.tieto.se/pps

En ideell förening för projektverksamhet och projektledare i alla branscher

Svenskt Projektforum