Partners

Antura Projects – En helhetslösning för projekt-, portfölj-, och resurshantering

partnerslide_antura
Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering.

Antura har ett stort antal kunder och över 100 000 nöjda användare i mer än 50 länder. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Husqvarna, PostNord, SJ, Intrum Justitia, Lantmännen och Assa Abloy. Vår målsättning är att Antura Projects alltid skall vara det främsta valet för alla organisationer som behöver ett etablerat projektverktyg med kraftfull funktionalitet som går snabbt att implementera och är enkelt att använda.

www.antura.se

Astrakan Strategisk Utbildning AB

partnerslide_astrakan
Astrakan utbildar inom Ledarskap och kommunikation, Projektledning, Affärs- och verksamhetsutveckling, Affärsmannaskap samt Utveckling av system, sedan 1996.

www.astrakan.se

CANEA – ett kunskapsföretag som levererar

partnerslide_canea
CANEA är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar inom verksamhetsutveckling.

För att lyckas inom projektledning måste projektverksamheten fungera som en helhet genom att utgå ifrån Er organisations processer och vara anpassad till den rådande situationen. CANEA stöttar därför alla våra kunder inom projektverksamhetens alla områden genom konsulttjänster, utbildningar och effektiva IT-lösningar. Många av våra konsulter är certifierade projektledare och kan utbilda både Era nyare och erfarna medarbetare. Våra IT-lösningar är heltäckande, flexibla och lättanvända och fungerar för såväl större som mindre organisationer.

www.canea.se

Ledarskap och Projekthantering

lplogga_488x300
Vår vision är att få arbetsformen projekt att fungera oavsett vad man arbetar med och på vilken nivå. Vår ambition är att alla som väljer oss som leverantör ska känna hur det verkligen är då det fungerar. Vi vet vad som krävs och arbetar med punktinriktade utbildningar eller större åtaganden tillsammans med kunden under flera år. Vi har både verktyg och metoder att ge er stöd i ett framgångsrikt arbete då projekt och linjeverksamhet lever i harmoni med varandra.

Projektledarprogrammet genomförs i öppna grupper med kursstarter enligt nedan och omfattar då totalt 11 dagar, varav 6 heldagar projektkunskap och 5 heldagar ledarskap, som är specialanpassade till projekt. Utbildningen ligger till grund för IPMA-certifiering.

www.projekthantering.se

Projectplace – Effektiva samarbeten i molnet

partnerslide_projectplace
Hört talas om oss? Över 900 000 personer på några av världens ledande företag använder vårt onlineverktyg för att samarbeta mer effektivt. Projectplace är ett molnbaserat verktyg för projektplanering med fokus på samarbete, transparens och kommunikation. Här får du ett brett utbud av smarta och sociala kommunikationsfunktioner som ökar engagemanget och produktiviteten i dina projekt.

www.projectplace.se

Tieto-PPS – Komplett stöd för projektarbete

partnerslide_tieto
PPS ger ett komplett stöd för projektarbetet. Modellen fungerar för såväl små som stora projekt och innehåller färdiga beskrivningar för projekt, program och portföljer.

En av PPS största styrkor är att utvecklingen av modell, tjänster, utbildningar och verktyg är kunddriven. Våra kunders idéer och krav tillsammans med PPS samlade kompetens och erfarenhet utgör plattformen för vårt kontinuerliga utvecklingsarbete. Detta har starkt bidragit till att PPS är en av de mest använda projektmodellerna i Skandinavien. Vi tar fram långsiktiga hållbara lösningar med projektverksamhetens framtida behov som utgångspunkt.

www.tieto.se/pps

En ideell förening för projektverksamhet och projektledare i alla branscher

Svenskt Projektforum