Om ESI

Vi är ett globalt konsult- och utbildningsföretag som i 30 år hjälpt organisationer och individer runt om i världen att förbättra sättet de hanterar sina projekt, kontrakt och leverantörsrelationer. Till dags datum har vi utbildat cirka 1.4 miljoner yrkesverksamma.

Projektledarutbildning och ackrediteringar

Våra kurser sträcker sig från grundläggande kurser inom projektledning till mycket avancerade kurser inom programhantering och organisationsförändring.

Våra kurser är granskade och godkända av:

  • International Project Management Association (IPMA)
  • Project Management Institute (PMI)
  • International Business Analysis Association (IIBA)
  • George Washington University (Akademisk partner)

Ladda ner kurskatalog (pdf)

Projektledarcertifiering

Vi erbjuder ett IPMA registrerat projektledarutbildningsprogram vilket innebär att kurserna i detta program har redovisats och jämförts med IPMA:s internationella ramverk för kompetens i projektledning. Detta är samma ramverk som t.ex. används vid verifiering av projektledarkompetens inför certifiering enligt IPMA. Programmet är utformat för att ge dig gedigna kunskaper och färdigheter för att du ska lyckas med dina projekt!

Vi erbjuder även förberedande kurser för PMI certifiering samt intern certifiering via vår akademiska partner George Washington University.

Våra kunder

Våra kunder är allt från enskilda projektledare som går våra öppna klassrumskurser/ e-utbildningar till organisationer där vi har stora globala anpassade utbildningsprogram och där vi arbetar direkt med kundens projektkontor (PMO) och/eller utbildningsorganisation.

Ett urval av våra kunder: ABB, Barclays, BP, Cisco, Ericsson, Ford, Fortum, GE Healthcare, Glaxo Smith Kline, Hidelberg, IKEA, Motorola, Orange, PWC, Pöyry, Shell, Siemens, Swedavia, Tetra Pak, Vodafone, Westinghouse.

Varmt Välkommen!


Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

För att använda CAPTCHA så behöver du ha Really Simple CAPTCHA-tillägget installerat.

Skriv in de tecken som visas ovan