Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lunchwebinar: Är du PROJEKT-ledare eller projekt-LEDARE?!

 • Svenskt Projektforum
 • 26sep

12:00 - 13:00


Svenskt Projektforum bjuder in alla medlemmar till höstens första lunchwebinar torsdagen den 26 september på temat ledarskap. Är du PROJEKTledare eller projektLEDARE?!

I detta webinar kommer du öka medvetenheten kring ditt eget ledarskap, öka kunskapen och perspektiven kring hur du skapar en kraftfull intern kommunikation och få strategier och arbetsätt för att skapa och behålla en framgångsrik möteskultur. Med dessa delar kommer du kunna utveckla en bättre balans mellan det uppgiftstyrda- och personstyrda-ledarskapet. Du kommer få med dig strategier, kunskap och arbetsätt som går att implementera i ditt dagliga arbete, direkt efter lunchen.

Föreläsningen passar perfekt för dig som arbetar som projektledare, teamledare eller liknande, som nödvändigtvis inte har det formella personalansvaret men som ofta jobbar i, eller ansvarar för ett team.

 

Med över 10 års erfarenhet i ledarskapspositioner, och ännu mer som egenföretagare, har Daniel specialiserat sina färdigheter inom ledarskapscoaching, mental träning och operativt ledarskap, särskilt inom produkt & tech bolag. Hans erfarenhet av att arbeta med visionära grundare och startups har lärt honom färdigheterna och vikten av en stark kommunikationsförmåga, ett modigt ledarskap och att aldrig sluta utvecklas. Daniel specialiserar sig idag på mental rådgivning och coaching för ledare, chefer och företagare. Läs mer på www.danielekstam.com eller på instagram @daniel.ekstam

När: Torsdagen den 26 september kl 12-13

Var: Föreläsningen genomförs via zoom och länk skickas ut på mail några dagar innan.

För vem: Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenskt Projektforum. Som medlem har du även möjlighet att bjuda in en gäst.

Välkommen!

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top