Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lyckade projekt

  • Svenskt Projektforum
  • 18feb

09:00 - 10:00


Hur kan ni som organisation arbeta för att skapa lyckade projekt? Välkommen till ett webbinarium där vi vill visa på både hårda och mjuka verktyg för att lyfta er projektorganisation.

Under webbinariet ger vi er tips och inspiration för att få en klarare överblick och skapa kontroll över projektverksamheten. Vidare visar vi på hur ni kan arbeta för att projektorganisationen ska dra åt ett och samma håll. Med ramverk som P5-modellen förklarare vi närmare hur ni kan uppnå en ökad projektmognad i er organisation.

Föreläsare:

Pia Undevi
Pia arbetar som managementkonsult på CANEA. Med erfarenhet blandat av kvalitetsarbete och ledarskap hjälper Pia företag att arbeta smartare, uppnå hög kvalitet och effektivitet.
Hon har arbetat med projektledning samt coachat agila metoder och ramverk. Pia är certifierad SAF:e 5 Program Consultant (SPC) och PMI Project Management Professional (PMP)®

 

Anders Östby
Anders är utbildad inom projekthantering och har under många års tid hjälpt organisationer inom både den privata och offentliga sektorn att digitalisera sitt projektkontor.
Som kundansvarig för projektdelen i CANEA ONE hjälper han våra nyckelkunder med sin expertis inom projekt- och portföljhantering.

.

.

Datum: 18 februari 9.00-10.00

Läs mer och anmäl dig här>

Arrangör: Canea

Back To Top