Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Nätverksträff Jönköping 4 /4

 • 04apr

07:30 - 09:30


För dig som är medlem i Svenskt Projektforum är det snart dags för en ny nätverksträff i Jönköping. Kom på en inspirerande föreläsning och passa på att nätverka med projektledarkollegor från olika branscher. Denna gång är ämnet förändringsledning.

Projekt leder alltid till förändring, de kan vara små som stora, men alltid en förändring. Förändringsledning är ett strukturerat sätt att vägleda individer, grupper och organisationer från sin nuvarande situation till ett önskat framtida läge. Genom att få organisationen att förstå varför förändring är nödvändig kan man åstadkomma beteendeförändringar som leder till att uppnådda förändringar blir bestående.
PROCSI är en amerikansk organisation som under 16 år har forskat på förändringsledning. Den senaste undersökning är daterad från 2018 med 1778 deltagare, deltagarna från organisationer i hela världen har tillfrågats om hur de har jobbat med förändringsledning.
Sprunget ur detta har Prosci flera verktyg för att jobba med organisationers förändring, bland annat en förändringsmodell som beskriver de olika steg som individer i en förändring behöver ta för att förändringen ska vara framgångsrik. Denna modell – ADKAR – och dess verktyg har fått stort genomslag och används idag av 2/3 av Fortune 100 företagen. Något Kristina i sin roll även har identifierat hos flera av storföretagen i Göteborg.

Vi ses i Sigmas lokaler på Smedjegatan 23 D och startar med frukost 07.30.

Program:

07.30 – 07.50  – Frukost och mingel

07.50 – 08.00 – Info om nätverket i Jkpg och SPF

08.00 – 09.00 – Kristina Englund, Business Line Manager för Projektledning på Sigma, föreläser om förändringsledning baserat på Proscis forskning och modeller.

09.00 – 09.20 – Erfarenhet och diskussion i ämnet förändringsledning

09.20 – 09.30 – Mingel och avslut

 

Tipsa gärna kollegor och vänner. Frukostseminariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig redan idag. Begränsat antal platser. Varmt välkomna!

Anmälan:

  Förnamn (obligatoriskt)

  Efternamn (obligatoriskt)

  Företag

  Din e-post (obligatoriskt)

  Eventuell allergi

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinFacebookNyhetsbrevProjektvärldenFrån annat håll

  Back To Top