Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Nätverksträff Väst 26 februari

 • 26feb

07:30 - 09:30


Plats
Sigma


Svenskt Projektforum hälsar välkommen till nästa nätverksträff i väst

Välkomna till årets första nätverksträff med Svenskt projektforum i Väst den 26/2 i Sigmas lokaler Lindholmspiren Göteborg.

 

Tema för träffen: Locka fram idéer från alla inom en organisation!

Hur involverar man både chefer och personal, ämneskunniga och oerfarna, introverta och extroverta i en den kreativa processen så att allas bra idéer får flyga?

Genom att lyssna på varandras frågor utan att direkt svara på den kan man locka fram nya idéer som kanske inte hade fått vingar under tex en brainstorming.

Workshopen introducerar en samling nya och gamla metoder som skapar en kreativ miljö kring problemställningen och förhoppningsvis stimulerar kreativitet och innovation.

 

Datum: Onsdag 26 februari

Plats: Sigma, Lindholmspiren 9 i Göteborg

Agenda:

07:30 Frukostmingel med drop in, det finns frukost från kl 0730

08:00 – 09:00  ”Locka fram idéer från alla inom en organisation”.

Vi lyssnar till Andreas Thorén och Anna-Maria Petisme som introducerar oss till en användbar metod som vi sedan tillsammans får testa på.

09:15 Avrundar och avslutar

 

VÄLKOMMEN!

OBS! För att delta i nätverksträffar måste du vara medlem i Svenskt Projektforum, men du får gärna prova på en gång. Vi skickar automatiskt ut medlemsfaktura när du deltar ditt andra möte.

EUs nya regler för behandling av personuppgifter, GDPR, trädde i kraft den 25 maj 2018. Svenskt Projektforum vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa att hantering av personuppgifter sker i enlighet med den nya lagstiftningen. Samtycke till behandling av personuppgifter, som är en laglig grund, lämnas i samband med denna anmälan.

ANMÄLAN

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

   

  Back To Top