Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Framtidens portföljhantering – Att driva och styra projekt i en hybridvärld med Antura

 • 21sep

10:00 - 11:00


Intresset och behovet av att se över sina strategiska satsningar och innehållet i sin utvecklingsportfölj har aldrig varit så stort som nu. En turbulent omvärld där mycket förändras innebär att alla organisationer har ett stort behov av att snabbt kunna ställa om, öka eller minska sina utvecklingsinitiativ, för att säkerställa att man är på rätt väg. Samtidigt pågår en omställning och balansgång mellan att genomföra utveckling i projektform eller i agila team. Även detta ställer andra krav på portföljhanteringen än tidigare. Allt det här påverkar såväl högsta ledningen, portföljägare, projektkontor som projektledare.

Under det här webbinariet kommer Anturas erfarna verksamhetskonsulter Patrik Strömbeck och Mattias Wallén att diskutera och belysa aktuella frågor kring projekt- och portföljstyrning samt visa olika lösningar och verktyg för bättre kontroll och styrning. Du kommer även att få möjligheten att ställa dina frågor gällande hur din organisation kan effektivisera projektverksamheten och portföljstyrningen med Antura Projects.

Passa på att lyssna in och delta i det kostnadsfria webinariet onsdagen den 21 september kl. 10, som anordnas av Antura tillsammans med Projektforum.

 Välkommen!

Antura är partner till Svenskt Projektforum och står som värd för webinariet.

Webinariet genomförs via zoom och du kommer få en länk på mail några dagar innan mötet. 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top