Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

”Project is about people” – frukostseminarium

 • Frida Sandberg
 • 05maj

08:00 - 10:30


Plats
Strandvägen 7A


Fokus på ledarskap och resultat i utvecklad certifieringsprocess och kompetensmodell för IPMA-certifiering i Sverige
Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025. Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen ”People”. Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor, ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor. En hållbar definition av vilken kompetens en projektledare måste ha för att vara valbar 2025 finns i IPMA:s område People.

En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar hållbar kompetens som kommer att efterfrågas idag och 2025. En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar ledarskapet på riktigt.

AGENDA

8.00-8.30 Registering och frukost

8.30-9.10 Project is about people – Per-Olof Sandberg

Under detta seminarium går Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum igenom vad den nya certifieringen innebär och vilka fördelar du kan få av den.

9.15-10.15 Morgondagens ledarskap – Mia Liljeberg

Hur skapar man engagemang och tillit i miljöer fulla av kontroll och misstro? Hur får vi engagerade projektdeltagare? Hur kan jag effektivt överbrygga kulturer och språkbarriärer? Mia delar med sig av insikter och effektiva verktyg för att leverera projekt i utmanande miljöer. Mia är ingenjören som jobbat jorden runt i 13 länder på 5 kontinenter med att driva projekt i de flesta branscher. Och vet ni, det är inte språkförbistringar som gör att det blir missförstånd, det sker lika mycket på svenska företag som internationella. Hon hjälper företag och organisationer att kalibrera de resurser man redan har, för att möta morgondagens utmaningar.

 

Varmt välkommen med din anmälan! Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Bjud gärna med kollegor och vänner.

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

   

   

   

  Back To Top