Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

”Project is about people” – Malmö

 • Frida Sandberg
 • 10maj

15:00 - 17:00


Plats
Elite Hotel Savoy


Fokus på ledarskap och resultat i utvecklad certifieringsprocess och kompetensmodell för IPMA-certifiering i Sverige
Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025. Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen ”People”. Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor, ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor. En hållbar definition av vilken kompetens en projektledare måste ha för att vara valbar 2025 finns i IPMA:s område People.

Under detta eftermiddagsseminarium går Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum igenom vad den nya certifieringen innebär och vilka fördelar du kan få av den.

AGENDA

14.45-15.15 Registering och fika

15.15-16.00 Project is about people – Per-Olof Sandberg

Under detta eftermiddagsseminarium går Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum igenom vad den nya certifieringen innebär och vilka fördelar du kan få av den.

16.10-17.15 Operativt ledarskap – Hasse Olsson


Hasse Olsson är en enormt energisk och rak föreläsare som inte lindar in enkla sanningar i bomull. Hasse visar på ett modernt och nytänkande sätt på hur vi bör se på andra och på oss själva. Kom och lyssna på Hasses sanningar och käftsmällar om att leda i det dagliga arbetet och vad som krävs för att skapa ett gott samarbetsklimat.

Varmt välkommen med din anmälan! Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Bjud gärna med kollegor och vänner.

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

   

  Back To Top