Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Project Management Talks 25 nov: Lyckade projekt

 • 25nov

09:00 - 10:00


Plats
Svenskt Projektforum


Project Management Talks 25 nov– ett frukostseminarium on-line!

Mellan 9.00 – 10.00 onsdagen den 25 november vill vi bjuda in till en inspirerande frukost – vi kan inte bjuda på frukosten, den får du ordna själv… Anmäl dig nedan och några dagar före eventet får du en länk till Zoom, där vi ses!

 

ÄMNE: Lyckade projekt

Hur kan ni som organisation arbeta för att skapa lyckade projekt? Välkommen till ett webbinarium där vi ger er verktygen för att lyfta er projektorganisation.

Under webbinariet ger vi er tips och inspiration för att få en klarare överblick och skapa kontroll över projektverksamheten. Vidare visar vi på hur ni kan arbeta för att projektorganisationen ska dra åt ett och samma håll. Med ramverk som P5-modellen förklarare vi närmare hur ni kan uppnå en ökad projektmognad i er organisation.

 

Webbinariets innehåll:

 • Hur ni på ett effektivt och systematiskt sätt kan öka projektmognaden.
 • Hur ni ska gå tillväga för att påbörja arbetet med en mognadsanalys för er projektverksamhet.
 • Hur ni kan arbeta med projektverktyg för att styra, prioritera och följa upp era projektportföljer.
 • Hur ni kan förbättra planering, samarbete och genomförande av projekten med stöd från ett projektverktyg för projektledare och projektmedlemmar.

En kallelse med länk till webbinariet skickas ut till den emailadress du anmäler ditt deltagande med.

Välkommen!

 

 

Föreläsare:

Anders Östby

Anders är utbildad inom projekthantering och har under många års tid hjälpt organisationer inom både den privata och offentliga sektorn att digitalisera sitt projektkontor. Som kundansvarig för projektdelen i CANEA ONE hjälper han våra nyckelkunder med sin expertis inom projekt- och portföljhantering.

 

Johan Sandberg

Johan är en PMP-certifierad projektledare med lång erfarenhet inom IT- och verksamhetsutvecklingsprojekt. Han har arbetat på projektkontor hos kund i utvecklandet av arbetssätt för strategiska frågor, framtagande och införande av projektmodeller, samt som stöd i arbetet med IT-system och portföljstyrning. Utöver konsultrollen föreläser Johan inom flertalet projekt- och processledningsutbildningar.

 

 

Om Project Management Talks – idéer värda att sprida!

Då vi ska undvika fysiska möten vill Svenskt Projektforum bjuda in erfarna yrkesverksamma från olika branscher, statliga och icke-statliga organisationer att bli våra talare och dela sina erfarenheter, verkliga lösningar på problem som vi alla står inför för idag och kan förvänta oss i morgon – och detta sker digitalt. Vill du dela ett coolt projekt, prata om framtiden eller ge konkreta tips och tricks eller vill du och din organisation vara medarrangör? Kontakta pia.lundgren@projektforum.se 

 

 

Arrangör:

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

  Back To Top