Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektfrukost 9 okt

  • Cecilia Johansson
  • 09okt

07:30 - 10:00


Plats
Wenner-Gren Center


Välkommen på projektfrukost i Stockholm

Fredagen den 9 oktober bjuder Svenskt Projektforum in till frukost med intressanta föreläsningar på Wenner-Gren Center. Eventet är gratis och kräver inget medlemskap i föreningen.
Projektfrukosten i Stockholm blir höstens första evenemang på temat ”Investing in people”.

7.30 – Frukost
8.00 – Per-Olof Sandberg – ”Kompetens i agil strategi”
8.40 – Kaffepaus
9.00 – Caroline Wiklund – ”Lyckas vara lycklig”
9.45 – Mingel

2507f9fPer-Olof Sandberg

Sedan januari 2013 har Per-Olof varit certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum. Innan dess verkade han som assessor i både Sverige och Danmark. Per-Olof har mångårig erfarenhet av projektledning, portfölj-och-programledning samt stor branscherfarenhet av finansbranschen. Idag jobbar han som CIO på Landshypotek Bank och han anser att IPMA -certifieringen har givit honom en ökad självinsikt, breddat sitt nätverk samt validerat sin kompetens. Föreläsningen kommer att handla om en resa från vision, mål och strategi till behov av kompetens i en föränderlig kontext.

Caroline Wiklundcaroline

Caroline Wiklund arbetar som coach på Unionen och genom den här föreläsningen vill hon väcka tankar och inspirera dig till att jobba aktivt med din egen lycka. Hon relaterar både till forskning och till egna reflektioner om hur människor lyckas vara lyckliga i vardagen. Lycka är inte en plats – det är en process, en resa. Många människor strävar efter att uppnå lyckan ”där framme” och riskerar därför att tappa sin uppmärksamhet på vad som skapar mening här och nu. Forskningen visar att det i princip är samma faktorer som ligger till grund för lycka för de flesta av oss. Och att vi till stor del själva kan påverka vår lyckonivå.


Seminariet är gratis. Har du bokat en plats och inte kommer, så debiteras en avgift på 250 kr per person. Du kan avboka din plats fram till den 6 oktober.

Praktisk information

Parkeringar finns framför huset samt på höger sida om entrén. Det finns nu också nya parkeringsplatser bakom Wenner-Gren stiftelsernas forskarbostäder på Sveavägen 164. Det är en betalparkering med ca 40 st parkeringsplatser.

Närmaste T-bana är Odenplan eller Rådmansgatan, det tar ca 10-15 minuter att gå därifrån.
Bussar som stannar utanför Wenner-Gren Center är bland annat 515, 70, 40 och 2:ans buss. Hållplatser att söka på är Sveaplan, Norrtull eller Wenner-Gren Center alternativt adressen Sveavägen 166.

Eventet kommer vara i det högsta huset, ta hiss till våning 23.

Anmälan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Back To Top