Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk – Stresshantering

 • 15sep

08:00 - 10:00


Plats
Svenskt Projektforum


Projektnätverk – Stresshantering

När: 15 september
Klockan: 8.00-10.00 (vi bjuder på frukost)
Var: Svärdvägen 9, entréplan
Föreläsare: Anna Swärd – Anna Swärd en framgångsrik karriär som bokhandlare för att arbeta som coach, terapeut och yogalärare.

 Allt fler sjukskrivs på grund av stress. Även om vi är medvetna om problemet, kan det vara svårt att veta vad som ska göras i våra team, på våra arbetsplatser och i våra liv. Denna projektfrukost är tänkt att vara en plats för reflexion, analys och  idé- och erfarenhetsutbyte. 

 AGENDA 

Huvudämne: Landa i kroppen för klarhet i knoppen – yogiska verktyg för ett liv i närvaro, kraft och glädje.

Yoga – fler studier visar att yoga kan hjälpa mot stress. Yoga hjälper till att normalisera kroppens funktioner, framför allt genom olika andningstekniker och reducerar anspänning som skapas av stress. Yoga kan också hjälpa mot andra stressrelaterade symtom som sömnproblem, smärta, oro osv. Anna kommer att berätta om yoga och meditation och ge en kort orientering i olika begrepp, med andra ord  får du med dig en del kunskap och en del upplevelse.

 Diskussion: Nätverksträffarna är till för lärande genom att man tar del av varandras erfarenheter. Ta med en lösning du använder för att minska stress i din vardag, i ditt projekt eller i ditt team. Eller ta med en fråga – tex hur den ständiga uppkopplingen gör oss stressade – har ni varit med om att klockan 9.00 få ett mail med en fråga (som du tänker besvara efter det möte du är på väg in i) och 2 timmar senare få en fråga från samma avsändare med budskapet: Fick du mitt mail?

Varmt välkomna!

  Förnamn (obligatoriskt)

  Efternamn (obligatoriskt)

  Företag

  Din e-post (obligatoriskt)

  Eventuell allergi

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinFacebookNyhetsbrevProjektvärldenFrån annat håll

  Back To Top