Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk Norr

 • 17mar

08:00 - 13:30


Plats
Norrbottensteatern


Projektnätverk norr är ett initiativ från våra medlemmar. Tanken är att skapa ett projektnätverk för människor som arbetar med projekt i norra Sverige och anordna träffar i Kiruna och Luleå fyra gånger per år. På träffarna delar man erfarenheter med varandra i form av seminarier och workshops.

Projektnätverket är tillgängligt för alla som är medlemmar i Svenskt Projektforum. För första besöket kräver vi inte medlemskap.

PROGRAM


Onsdag 16 mars – Förträff, middag, mingel och teaterföreställning
Plats: Norrbottensteatern, sal 3

16.00-17.00: Föreläsning och diskussion ”Hur skapas en teaterproduktion – från idé till föreställning” med Hans Eriksson, producent
17.00-19.00: Mingel och middag på Bistro Norrland
19.00-21.00: Teaterföreställning ”Barn och deras barn”

Torsdag 17 mars – Projektnätverksträff med tema; Ledarskap
Plats: Norrbottensteatern, sal 3

08.00-08.30: Drop in och mingel i teaterfoajén
08.30-09.00: Möte regissören Rasmus Lindberg som berättar om rollen som regissör och arbetsledare i produktionen ”Barn och deras barn”
09.00-09.30: Föreläsning ”Ledarskap i projekt” med Jenny Thun, regionchef Sweco
09.30-10.00: Kaffe med diskussion
10.00-12.00: Workshop ”Kommunikativt projektledarskap” med Sinikka Sjunnesson, projektledare Skellefteå kommun
12.00-12.30: Sammanfattning/diskussion
12.30-13.30: Lunch och avslutning


 

hansHans Eriksson

Hans Eriksson är utbildad ljudtekniker och jobbat som det på Norrbottensteatern sedan 1996. Från 2011 har han arbetat som producent. Hans kommer att prata om hur en produktion blir till från idé till premiär.

RasmusRasmus Lindberg

Rasmus Lindberg är en av Sveriges mest framgångsrika unga dramatiker och regissörer. Översatt till sex språk och hans pjäser har spelats i såväl Paris som Moskva. Rasmus Lindberg berättar om framgång och misslyckanden, skrattet som drivkraft, kulturpyttipanna och varför teater ibland kan vara fullständigt obegripligt.

Jenny T 2015-12-11Jenny Thun

Jenny Thun är utbildad inom det naturvetenskapliga området, hon har ett grundläggande intresse av natur- och miljöfrågor och har med den bakgrunden jobbat i olika roller inom både statlig och privat sektor. Hon har under åren särskilt utvecklat ett intresse kring människor, kommunikation och ledarskap. Jenny har jobbat i olika chefsroller de senaste 7 åren och innan dessförinnan  som djurvårdare, handläggare och projektledare. Idag arbetar Jenny som regionchef för Managementbolaget inom Sweco koncernen.

Sinnika Sjunnesson bildSinikka Sjunnesson

Idag arbetar Sinnika som projektledare på Skellefteå kommun. Sinnika driver även ett eget företag, Projektpartner AB, där hon frilansar som projektledare.  Hon arbetar med kvalitetssäkring av projekt samt leder olika former av projektutbildningar. Kännetecknet för Sinnika och hennes utbildningar/föreläsningar är att hon alltid strävar efter att utgå från den verklighet och vardag som råder för kursdeltagarna. För Sinnika är det viktigt att utbildningarna anpassas till den verksamhet och process deltagarna själva befinner sig i för att på så sätt nå bästa tänkbara resultat.

Sinnika har en stark drivkraft i att hjälpa andra människor att utvecklas. Hon har en god pedagogisk förmåga, lång erfarenhet och en förmåga att involvera och engagera kursdeltagarna.


Anmälan

Anmälan till teaterföreställning

För att anmäla dig till teater föreställningen ”Barn och deras barn” kontakta Norrbottensteatern på tel: 0920 – 24 34 00 eller mejla norrbottensteatern@nll.se

Ange gruppkod: projektnätverk
Priset för föreställningen är 225 kr.

Anmälan till projektnätverksträff

  Förnamn (obligatoriskt)

  Efternamn (obligatoriskt)

  Företag

  Din e-post (obligatoriskt)

  Eventuell allergi


  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

  Jag är medlem och har betalt medlemsavgiften i Svenskt Projektforum   janej

  Bli medlem här

  Har du frågor? Kontakta Cecilia Johansson, Svenskt Projektforum

  Back To Top