Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektverktygsdagen 2019

  • 10maj

08:30 - 17:00


Plats
Courtyard by Marriott


 

Marknadens hetaste projektverktyg under ett tak! Professionellt forum fokuserat på projektverktyg och ledarskap. 1 dag – mässa och seminarier i ett!

 

Plats: Courtyard by Marriott Stockholm (Rålambshovsleden 50)
Tid: Fredagen den 10 maj, klockan 08.30-17.00 (registrering  mellan 08.00-08.30)
Målgrupp: Projektledare, förändringsledare och projektintresserade ifrån alla branscher

Här kan du ladda ned programmet Projektverktygsdagen 2019 >

Här kan du ladda ned information om våra scengäster >

Vi kommer att ha omkring 20 olika programpunkter på schemat. Temat i år är Digitaliseringen och människan och vi kommer att få många olika aspekter av ämnet i föreläsningar och workshops. Den stora utmaningen för organisationers digitala transformation är att inte tappa fokus på människan. Finns det en tendens att fokus är på de tekniska lösningarna snarare än människan? Som projektledare är du med och skapar morgondagens samhälle – hur inspirerar, utvecklar och stimulerar du medarbetare och organisationen?

Inledningstalare är Jan “Gulan” Gulliksen. Gulan kommer att tala om Digitaliseringens transformerande kraft, vad det innebär att digitalisera en verksamhet och vilka krav som ställs för att verksamheter ska fortsätta att vara intressanta och relevanta inför framtiden. Helena Tronner, Leg. psykolog och specialist inom arbets- och organisationspsykologi. Hon har gedigen erfarenhet av att som konsult arbeta med förändringsledning och organisationsutveckling.  Helena kommer att tala om kravprofilen för framtidens ledare – med människan i fokus. Vi kommer också få lyssna till Kelly Odell som är aktuell med förändringshandboken. Välkommen att ta del av nya verktyg och hur du tar dig an kritiska förändringsmoment! En viktig och oerhört inspirerande föreläsning är den av Daniel Mendoza – hans livsresa är kantad av extremt våld, övergrepp och mörker men också av hopp, framtidstro och massor av kärlek. En föreläsning om att vända ett trasigt arv till omtanke och engagemang och om  vikten av att fokusera på godhet!

Vi kommer ha fler spännande workshops bland annat en med självskattning av digitala förmågor – och hur organisation/företag skapar värde och konkurrenskraft i en digital marknad. Det kommer också att finnas en meditationsworkshop – hur gör man och vilken nytta har det?

 

Moderator: Anna Bellman

 

Anmälan är stängd – Välkommen till Projektforum 2019 på Grand Hôtel i Stockholm den 4 december!

 

Back To Top