Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Seminarium – Energi, mod och ledarskap

 • pia.lundgren@projektforum.se
 • 25maj

15:00 - 17:00


Plats
7A Odenplan


Missa inte seminariet som ger inspiration till hur du konkret i din vardag kan forma ett modigt ledarskap som får bra saker att hända. För dig själv, dina medarbetare, kollegor och hela er organisation. 

Plats: Odenplan 7a Stockholm (Odengatan 65, ingång via SATS och Coop)
Tid: Fredagen den 25 maj, klockan 15.00-17.00 (registrering  mellan 15.00-15.20)
Mer information: Seminariet är ett ”eftersläpp” till Projektverktygsdagen och antalet platser är begränsat. Om du vill  anmäla dig för att delta hela dagen, läs mer här.

Pris: 995:- ex moms (695:- ex moms för dig som är medlem i Svenskt Projektforum)

 

Moderator: Anna Bellman

 

Camilla Agardh – Fria arbetstider

Hör Camilla berätta om hur det är att vara VD i ett bolag med båda fria arbetstider och fri semester. I föreläsningen får du höra både vad forskningen säger är viktigt för att skapa hög motivation och framför allt: hur Invise framgångar till stor del kommer av den kultur vi valt att skapa. Du kommer lämna med både inspiration och handfasta tips om frihet som ett sätt att skapa framgång.

 

Gordana Biernat –  När du förändras, förändras allt

Hur du förändrar ditt sätt att tänka. En bra ledare vet vikten av att leda sig själv. Det finns några enkla saker vi alla kan ta in i vardagen för att släppa tyglarna och låta saker hända – ”go with the flow”. Gordana Biernat är författare, tänkare, talare och en av Oprah Winfrey’s 100 SuperSoul Teachers. En grupp av människor som valdes därför att de är ”de 100 mest nyskapande och medvetna visionärer vars tankar och livsverk höjer medvetandet i världen”. Bland kollegorna i denna mäktiga grupp finner vi bland andra Caroline Myss, Deepak Chopra, Arianna Huffington, Eckhart Tolle och Tony Robbins. Med 350.000 följare på Twitter når Gordanas visdom och positiva budskap ut i hela världen.

 

ANMÄLAN: EUs nya regler för behandling av personuppgifter, GDPR, träder i kraft den 25 maj. Svenskt Projektforum vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa att hantering av personuppgifter sker i enlighet med den nya lagstiftningen. Samtycke till behandling av personuppgifter, som är en laglig grund, lämnas i samband med denna anmälan.

 

  Anmälan

  * obligatoriska uppgifter

  Personliga uppgifter

  Förnamn *

  Efternamn *

  Befattning

  Företag

  E-post adress *

  Mobiltelefon *


  Priser

  Medlemspris: 695 kr exkl. moms

  Ej medlem: 995 kr exkl. moms

  Ja - jag är medlem i Svenskt Projektforum
    Bli medlem

  Ev rabattkod


  Fakturaadress

  Företag för faktura el. scanningscentral *

  Adress *

  Postnummer *

  Postort *

  Fakturareferens (Namn, KST, PO etc.) *


  Är det något viktigt vi behöver veta om dig? Ev. allergi, rörelsehinder etc

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegaprojektforum.seProjektvärldenLinkedinFacebookTwitterSvenskt Projektforums NyhetsbrevTidningen chefchef.seChefs nyhetsbrev

  Back To Top