skip to Main Content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se
INTENSIV IPMA®CERTIFIERING

INTENSIV IPMA®CERTIFIERING

 

Efterfrågan på IPMA certifieringar ökar och vi öppnar därför nya omgångar på B och C-nivå för dig som kan och vill fokusera på certifieringen under en kortare tid. Processen och innehållet är detsamma som i en traditionell IPMA Certifiering, skillnaden är ett högre tempo. Certifiering sker helt på distans, det enda du behöver är en dator och internetuppkoppling.

 

Nivå C – Certifierad Projektledare

För att klara en projektledarcertifiering på IPMA nivå C ska du kunna leda projekt av lägre komplexitet. Du är ansvarig för projekt i en måttligt komplex projektmiljö.

Erfarenhetskrav: Minst 3 års (33 manmånaders) erfarenhet som ledare för projekt av lägre komplexitet (>= 16) under de senaste 6 åren*. ELLER minst 3 års (33 manmånaders) erfarenhet som delprojektledare i komplexa projekt (> = 25) under de senaste 6 åren*.

Projektledare för samtliga faser i minst ett projekt (förberedelsefasen ej krav)

* Erfarenheten räknas inom de senaste 6 åren. Sjukdom och barnledighet kan utvidga tiden till de senaste 10 åren. Styrks med intyg och ska godkännas före processens start.

 

Nivå B – Certifierad Senior Projekt-, Program- eller Portföljledare

Du verkar i en komplex projekt-/ program-/ portföljomgivning. Du är ansvarig för ett komplext projekt, program eller portfölj.

Erfarenhetskrav: Minst 5 års (55 effektiva manmånaders) erfarenhet av projekt/ program/ portföljledning varav minst 3 år (33 effektiva manmånader) i komplexa projekt/ program/portföljer. Erfarenheten räknas de senaste 8 åren* Komplexitet i projekt/program/ portfölj ska vara högre än 25 (se komplexitetsmallen)

* Erfarenhet räknas inom de senaste 8 åren. Sjukdom och barnledighet kan utvidga tiden till de senaste 12 åren. Ska styrkas med intyg och godkännas före processens början.

 

Komplexitetsmallen>

 

Anmäl dig här:

B-nivå: start 13/11>

C-nivå: start 12/11>

 

 

Vill du veta mer om IPMA Certifiering? – delta i ett Live-webinarium

Agendan:  processen, kraven, priset och Q&A

Läs mer och anmäl dig här> 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top