skip to Main Content


Svenskt Projektforum arbetar med Project Excellence-modellen som IPMA, International Project Management Association har tagit fram globalt. 

Genom Project Excellence kan man bedöma hur bra ett projekt är och genom utvärderingar vid olika faser under projektets gång arbeta med ständiga förbättringar. Utvärderingen görs inom olika områden av projektet så att man får underlag för att veta var man ska sätta in åtgärder för förbättringar.

Metoden bygger på att göra utvärderingar minst tre gånger under projektets livslängd. Någon gång i början, ungefär när man kommit halvvägs och i slutet av projektet. Då får man en bra bild av vilka förbättringsområden som finns och har en chans att göra något åt detta för att förbättra projektet. Det finns exempel på att man på detta sätt uppnått anmärkningsvärda förbättringar under projektets gång.

LÄS MER HÄR >

Project Excellence – Starta förbättringsresan

Detta ingår:

  1. Introduktion via Zoom – vi går igenom processen tillsammans. Du får tillgång till en handbok och självskattningsdokumentet.
  2. Du arbetar självständigt med din självskattning
  3. Du har stöd under processen
  4. Återkoppling och rapport från assessor

Pris: 20.000:- (ex moms)

Ladda ned: Project Excellence PDF

Utbildningar

Kursen omfattar tre intensiva dagar som dig förmågan att effektivt hjälpa dina projekt, du blir Project Excellence Assessor och kan i framtiden bedöma projekt, genom en systematisk genomgång av projektets starka och svaga sidor. Hitta datum och boka här > 

 

Jag vill veta mer

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Mobiltelefon *

Företag


Jag vill veta mer om
Back To Top