Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk Förändringsledning

 • 18feb

08:30 - 12:30


Plats
Svenskt Projektforum


Projektnätverket där fokus är på människan i förändring.

Välkommen till en inspirerande förmiddag med Projektnätverket Förändringsledning. Nu i föreningskansliets nya lokal på Svärdvägen 9 i Danderyd (5 minuters promenad från T-banestation Mörby Centrum).

Förändra radikalt i Oxelösunds kommun

Sveriges Kommuner och Landsting introducerade projektet ”Förändra radikalt”, för att driva fram innovativa lösningar på kommunernas svåraste utmaningar. I projektet har nya metoder används för att tackla befintliga utmaningar.

 I Oxelösund resulterade arbetet bland annat i ”Vi flyttar in!” Ett nytt sätt att välkomna nyinflyttade personer till kommunens äldreboenden. Som finalist till Götapriset har arbetet utsetts till en av de bästa utvecklingssatsningarna i offentliga Sverige.

Oxelösund märkte att arbetssättet både skapar resultat som kommer brukarna/kunderna till del och dessutom stort engagemang hos medarbetarna. Kommunen har därför jobbat med fortsatt spridning av metoderna inom alla verksamheter.

Lisa Sollenborn

Lisa Sollenborn arbetar som kommunstrateg i Oxelösunds kommun. Hon leder och samordnar kommunövergripande processer och projekt samt jobbar med utvecklings- och analysarbete.

För att delta i våra projektnätverk krävs medlemskap i Svenskt Projektforum. Om du inte redan är medlem kan du bli det här
Första besöket är gratis.


Anmälan

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

  Back To Top