Vi på Svenskt Projektforum erbjuder olika aktiviteter, både för våra medlemmar men även för alla som är intresserade.

Projektnätverk: Som medlem i Svenskt Projektforum har du möjlighet att delta i olika nätverk. Dessa nätverk träffas 4-8 per år.

Årliga event: Varje år arrangerar vi de stora eventen Projektverktygsdagen och Projektforum. Projektverktygsdagen är ett heldagsevent som äger rum på våren. Där presenterar företag de senaste verktygen för projektledning som hjälper dina projekt att bli mer effektiva. Projektforum är ett heldagsevent som äger rum på hösten. Det är mötesplatsen för allt inom projektämnet. Här erbjuder vi föreläsningar och workshops inom exempelvis ledarskap, agil projektledning, olika projektcase, governance och projekttrender.

Projektfrukost: Lyssna till intressanta föreläsare över en frukost. Projektfrukostar är öppna för alla som är intresserade.

Projektträffar: Om inte morgonen är en bra tid för dig så har du möjlighet att lyssna till intressanta föreläsare andra tider på dygnet. Det finns både projektträffar som är öppna för alla och träffar endast till för medlemmar. Det står information om detta för varje träff.

Kommande event

Apr 2018

Maj 2018

Sep 2018

Okt 2018

Nov 2018