Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Vi på Svenskt Projektforum erbjuder en mängd olika aktiviteter, en del är öppna bara för våra medlemmar men vi har också många evenemang öppna för alla som är intresserade av projekt, uppdrag och förändring.

Nätverk: Som medlem i Svenskt Projektforum har du möjlighet att delta i olika nätverk. Dessa nätverk träffas 4-8 per år.

Årliga event: Varje år arrangerar vi de stora eventen Projektverktygsdagen och Projektforum. Projektverktygsdagen är ett heldagsevent som äger rum på våren. Där presenterar företag de senaste verktygen för projektledning som hjälper dina projekt att bli mer effektiva. Projektforum är ett heldagsevent som äger rum på hösten. Det är mötesplatsen för allt inom projektämnet. Här erbjuder vi föreläsningar och workshops inom exempelvis ledarskap, agil projektledning, olika projekt-case, governance och projekttrender.

Projektfrukost: Lyssna till intressanta föreläsare över en frukost. Projektfrukostar är öppna för alla som är intresserade.

Inspirationswebinarier: Vi arrangerar regelbundet föreläsningar och presentationer i webinarie-format, själva eller tillsammans med våra partners. Här kan du läsa mer och titta på ett urval av våra tidigare webinarier.

Digitala informationsträffar om IPMA Certifiering: Vi arrangerar live webinarier med information om våra certifieringar där vi presenterar processen, de olika nivåerna, vilka krav som finns m.m. och du får möjlighet att ställa dina frågor.

Här nedan hittar du våra aktuella evenemang och emellanåt publicerar vi här även externa evenemang arrangerade av våra partners.

Kommande event

Back To Top