skip to Main Content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Vi på Svenskt Projektforum erbjuder en mängd olika aktiviteter, en del är öppna bara för våra medlemmar men vi har också många evenemang öppna för alla som är intresserade av projekt, uppdrag och förändring.

Projektnätverk: Som medlem i Svenskt Projektforum har du möjlighet att delta i olika nätverk. Dessa nätverk träffas 4-8 per år.

Excellence nätverk: Dessa  betalnätverk träffas 4  gånger per år. Nätverken riktar sig uteslutande till medlemmar som har en  specifik roll  i sin organisation. Begränsat antal platser.

Årliga event: Varje år arrangerar vi de stora eventen Projektverktygsdagen och Projektforum. Projektverktygsdagen är ett heldagsevent som äger rum på våren. Där presenterar företag de senaste verktygen för projektledning som hjälper dina projekt att bli mer effektiva. Projektforum är ett heldagsevent som äger rum på hösten. Det är mötesplatsen för allt inom projektämnet. Här erbjuder vi föreläsningar och workshops inom exempelvis ledarskap, agil projektledning, olika projekt-case, governance och projekttrender.

Projektfrukost: Lyssna till intressanta föreläsare över en frukost. Projektfrukostar är öppna för alla som är intresserade.

Projektträffar: Om inte morgonen är en bra tid för dig så har du möjlighet att lyssna till intressanta föreläsare andra tider på dygnet. Det finns både projektträffar som är öppna för alla och träffar endast till för medlemmar. Det står information om detta för varje träff.

Webinarier: Stanna kvar på kontoret eller hemma: vi erbjuder informations- och inspirationswebinarier i olika ämnen. Läs mer och titta på tidigare PM Talks-webinarier här>>

Informations Webinarier: Vi  arrangerar live webinarier med information om våra Certifieringar, där vi presenterar processen, krav, priser mm och det finns tid att ställa frågor.

Kommande event

Back To Top