Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk Väst

  • 20nov

07:30 - 09:00


Plats
Västsvenska Handelskammaren


Vi tog ett rejält sommarlov men nu är vi tillbaka och välkomnar dig till en höst träff i Projektnätverk Väst. I november lockar vi med inspiration och nya kontakter i den tidiga morgonstunden. Välkommen till ett spännande frukostseminarium om teamutveckling den 20 november. Vi gästas av konsulter från Best Team som lovar att leverera spännande diskussioner, demonstrera lärorika övningar och ge dig några värdefulla verktyg som du kan ta med dig hem.

 Anmäl dig här

”Så skapar man högpresterande team”

Har du någon gång känt dig frustrerad över att möte efter möte hålls utan tydliga resultat eller att teammedlemmarna tycks ha andra agendor än du? Lär dig öka engagemanget och produktiviteten och få ett övertag över konkurrenterna!
Ta en minut och fundera på vad skulle det innebära för dig om din ledningsgrupp, ditt projektteam eller varför inte din familj kunde fungera 20-25% bättre? Vad skulle det innebära för ditt företags måluppfyllelse, lönsamhet, arbetsmiljö, personalomsättning, kreativitet?

Konsulterna på seminariet kommer från Best Team och arbetar med att utveckla kulturer i ledningsgrupper och nyckelteam genom en systematiskt, beprövad och mätbar process. Under seminariet kommer de att bjuda på spännande diskussioner, demonstrera lärorika övningar och ge dig några värdefulla verktyg som du kan ta med dig hem.

Varmt välkommen!

Svenskt Projektforum och Västsvenska Handelskammaren skapar tillsammans en västsvensk mötesplats för personer som ansvarar för eller arbetar i projekt. Deltagandet är kostnadsfritt.

När
Fredag 20 november kl. 07.30-09.00
Registrering och kaffe från kl. 07.15
Kom i tid – vi börjar prick kl. 07.30!

Var
Västsvenska Handelskammaren
Mässans gata 18, våning 7

Anmälan
Senast onsdag 18 november
Till anmälan

Back To Top