Komplett stöd för projektarbete

PPS ger ett komplett stöd för projektarbetet. Modellen fungerar för såväl små som stora projekt och innehåller färdiga beskrivningar för projekt, program och portföljer.

En av PPS största styrkor är att utvecklingen av modell, tjänster, utbildningar och verktyg är kunddriven. Våra kunders idéer och krav tillsammans med PPS samlade kompetens och erfarenhet utgör plattformen för vårt kontinuerliga utvecklingsarbete.
Detta har starkt bidragit till att PPS är en av de mest använda projektmodellerna i Skandinavien. Vi tar fram långsiktiga hållbara lösningar med projektverksamhetens framtida behov som utgångspunkt.

Det är många värden som samspelar för att uppnå en effektiv projektverksamhet. PPS har en helhetslösning som förenar kvalitet och effektivitet på ett mänskligt och begripligt sätt. Vi som arbetar med PPS har stor erfarenhet av att skapa förutsättningar som fungerar i vardagen och leder till framgång för människor, företag och organisationer.

Bli medlem i PPS-familjen och:

  • dra nytta av vår samlade erfarenhet
  • bidra med dina idéer och tankar
  • uppnå det önskade läget för din projektverksamhet

Utbildning

PPS Steg1 är grundutbildningen i den väletablerade projektmodellen PPS. Kursen genomförs av två handledare med gedigen projektledarerfarenhet. Modellen utvecklas kontinuerligt tillsammans med PPS 80 licensierade företagskunder, från alla branscher. Utbildningen är IPMA-registrerad:

Läs mer om kursen


Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

För att använda CAPTCHA så behöver du ha Really Simple CAPTCHA-tillägget installerat.

Skriv in de tecken som visas ovan