Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk Norr 9-10 oktober i Kiruna

  • 10okt

08:30 - 13:30


Plats
LKAB Visitor Centre


I samband med Kiruna Näringslivsvecka arrangeras Projektnätverk Norr – en mötesplats för ett bättre projektsverige. Boka i din kalender redan nu!

Måndag 9 oktober 16.00-17.30 Studiebesök i Kiruna nya centrum. Värdar för visningen är Johan Mäkitaavola från LKAB, Urban Keskitalo från PEAB samt Peter Fredriksson från Kiruna kommun. Samling vid det nya stadshuset. Mingel 18.00-19.00 i Lounge Solsidan på Scandic Ferrum samt middag 19.00 på Mommas Steakhouse för de som vill.

Tisdag 10 oktober 08.30-13.30 föreläsning och workshop i världens största underjordiska järnmalmsgruva LKAB:s Visitor Centre. Bussen avgår 08.30 från Folkets Hus och åker via LKAB:s besöksparkering 08.40. Bussen går tillbaka samma väg och beräknad tid ovan jord igen 13.30.

Vilken kompetens behöver du som projektledare i framtiden för att vara valbar?

 År 2025 kommer den efterfrågade kompetensen på personer som arbetar projektrelaterat att handla om förmågan att hantera människor.

En projektledares kompetensprofil kommer att avgöra om projektledaren är valbar eller inte och behovet av certifierad kompetens kommer att öka betydligt.

Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025 och framåt.

Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen projektledarens förmåga att hantera människor.

Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor – ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor.

 Föreläsare och workshopledare: Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Projektforum, IPMA A certifierad och styrelsemedlem i Projektforum.

Vi vänder oss till dig som är intresserad och som jobbar i projektform: projektägare, projektstyrgrupper, projektledare och projektmedlemmar.

Anmäl dig senast den 2 oktober. Första gången kan du vara med utan kostnad.

Anmälan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

 

Back To Top