Projektnätverk Norr 9-10 Oktober I Kiruna

Projektnätverk Norr 9-10 oktober i Kiruna

Laddar Karta...
  • 10Okt

08:00 - 13:30


Plats
LKAB Visitor Centre


I samband med Kiruna Näringslivsvecka arrangeras Projektnätverk Norr – en mötesplats för ett bättre projektsverige. Boka i din kalender redan nu!

 Måndag 9 oktober 16.00-20.00 Studiebesök och mingel i Kiruna centrum (mer information inom kort).

Tisdag 10 oktober 08.00-13.30 föreläsning och workshop i världens största underjordiska järnmalmsgruva LKAB:s Visitor Centre.

Vilken kompetens behöver du som projektledare i framtiden för att vara valbar?

 År 2025 kommer den efterfrågade kompetensen på personer som arbetar projektrelaterat att handla om förmågan att hantera människor.

En projektledares kompetensprofil kommer att avgöra om projektledaren är valbar eller inte och behovet av certifierad kompetens kommer att öka betydligt.

Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025 och framåt.

Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen projektledarens förmåga att hantera människor.

Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor – ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor.


 Föreläsare och workshopledare: Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Projektforum, IPMA A certifierad och styrelsemedlem i Projektforum.

Anmälan

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Företag

Din e-post (obligatoriskt)

Eventuell allergi


Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

Jag är medlem och har betalt medlemsavgiften i Svenskt Projektforum   janej

Bli medlem här