Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Ny verksamhetschef på Svenskt Projektforum


Svenskt Projektforum har anställt Pia Lundgren som Verksamhetschef. Pia kommer närmast från en tjänst som Generalsekreterare på Ronald McDonald Barnfond.

– Vi är mycket glada att Pia börjar som verksamhetschef. Detta ger stabilitet i föreningens fortsatta utveckling i vår strävan att sprida alltmer information kring projektarbete och vad det innebär, säger Rolf Berndtsson, ordförande i svenskt Projektforum.

– Jag ser fram emot detta uppdrag. Det ska bli mycket spännande att arbeta med projektledningsfrågor, säger Pia Lundgren. Jag har alltid arbetat i projektintensiva branscher och hoppas kunna bidra till att göra Projektforum känt för Projektledare i alla branscher, öka aktivitetsnivån i föreningen och medverka till att öka kvaliteten och kompetensen hos Projektledare genom IPMA certifieringar, menar Pia Lundgren.

Svenskt Projektforum är en ideell förening som bildades 1968 och har som vision är att vara det ledande forumet i Sverige för alla olika intressenter i projekt, som projektägare, projektstyrgrupper, projektledare och projektmedlemmar inom olika branscher.

Svenskt Projektforums mission är att lyfta fram projektledning som profession och projekt som arbetsform, samt verka för att arbetsformen utvecklas och blir mer effektiv och professionell. Genom att vara medlem i Svenskt Projektforum stödjer du verksamheten och kan vara med att påverka utvecklingen inom projektvärlden.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top