Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Välkommen Emely!

Välkommen Emely Ekdahl – vår nya föreningskoordinator

Vi välkomnar nu tillbaka vår kollega Emely Ekdahl som varit tjänst- och föräldraledig i fyra år och som nu kommer tillbaka som vår nya föreningskoordinator. Emely har sedan hon arbetade hos oss hunnit läsa en kandidat i Industriell teknik vid Uppsala Universitet och bli förälder till två döttrar. Emely kommer arbeta särskilt med vår certifieringsverksamhet och medlemsfrågor samt vara delaktig i det utvecklingsarbete vi inlett för Svenskt Projektforum.

– Vi är mycket glada att välkomna tillbaka Emely. Då hon redan arbetat i organisationen känner hon vår organisation väl redan men samtidigt kommer hon in med nya ögon och nya perspektiv. Vi befinner oss i en spännande fas för vår organisation och för framtiden inom projekt- och förändringsledning. Med Emely med i teamet ges vi en än bättre förmåga att utveckla föreningens arbete och vår strävan att bidra till ett bättre Projektsverige, säger Ulrika Lingslunde, verksamhetschef i Svenskt Projektforum.

– Projektforum befinner sig i ett spännande skede och jag ser fram emot att vara med och bidra till den utvecklingsresa som nu har påbörjats.  Jag brinner för processutveckling och förbättringsarbete och tillsammans med mina kollegor kommer jag arbeta för att du som kandidat eller medlem ska känna att Projektforum stärkt dig i din projektkompetens” säger Emely själv.

Så har du frågor kring certifieringar, så är det mycket troligt att det är Emely du kommer ha kontakt med framöver.

Varmt välkommen, Emely!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top