Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Vinn stipendium!

NOMINERA TILL ELLER SÖK DONALD DAVIES STIPENDIUM – VÄRDE 50 000 kr!

Donald Davies, medgrundare av företaget Donald Davies & Partners och en legendar inom projektledning, gick ur tiden 2017. För att hedra hans minne och de stora insatser han gjort för att uppmärksamma och utveckla projektledaryrket, har vi instiftat Donald Davies Stipendium.

Stipendiet, om 50 000 kr till utbildning eller certifiering, tilldelas årligen ”en projektledare som gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt”. Nomineringen är öppen för alla. Länk till anmälan >>

 

 

KRITERIER FÖR ATT TILLDELAS DONALD DAVIES STIPENDIUM

Stipendiet tilldelas årligen till:

  • En projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. En projektledare som visat att ingenting är omöjligt. 
  • En föredömligt god ledare som gjort ett starkt intryck på både projektmedlemmar, styrgrupp och i verksamheten i stort.
  • Den nominerade ska ha varit verksam i Sverige och arbetat med projektet under det föregångna året. Det innebär att projektet kan ha löpt under en del av 2020, eller över flera år där 2020 ingår.

Vinnaren av stipendiet utses av en jury bestående av personer med lång erfarenhet av komplexa och ofta
verksamhetsomfattande projekt.

Nomineringen är öppen för alla – nominera dig själv eller någon annan skicklig projektledare som förtjänas att lyftas fram!


VAD FÅR VINNAREN?

Stipendiet är om 50 000 kr till en utbildning eller certifiering inom Projektledning eller tillhörande kompetensområde. Stipendiaten kommer också erbjudas möjlighet att föreläsa och dela med sig av sina kunskap i Donald Davies & Partners och Svenskt Projektforums aktiviteter och kanaler under under 2021-2022.

ANSÖK ELLER NOMINERA HÄR!>>

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top