Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Årets sommarerbjudande! 

I sommar får du som är eller blir medlem i Svenskt Projektforum en exklusiv rabatt  på din IPMA certifiering. Rabatten ger dig 25% på ordinarie pris och gäller på valfri nivå på omgångar med start den 22 augusti 2023. 

Svenskt Projektforum är en av Sveriges största mötesplatser för personer verksamma i projektområdet. Ett medlemskap i Svenskt projektforum ger dig möjligheten att vidga ditt nätverk och säkra din kompetens för att verka i en snabbt föränderlig värld. Du får möjlighet till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling genom webbinarier och nätverk. Registrera ditt medlemskap här för att ta del av årets sommarerbjudande. 

Anmälan till certifieringen sker via projektforum.se. Ange rabattkod: MEDLEMSKAP2023 i din anmälan för att erhålla 25% rabatt*

Nivå A Distans

Nivå B Distans

Nivå C Distans

Nivå D Distans

*Gäller på ordinarie pris och nivåerna A-D med start den 22 augusti 2023. 

 

IPMA Certifiering med workshop i Stockholm

I augusti startar vi en certifieringsomgång för dig på nivå C – Certifierad Projektledare, där vi genomför certifieringen både på distans och på plats med en heldags workshop i Stockholm.

Ta tillfället i akt att träffa andra projektledare, utbyt erfarenheter och lär av varandra samtidigt som du genomför din certifiering. 

Läs mer och anmäl dig här: Nivå C Stockholm

 

Vill du veta mer om hur en IPMA certifiering går till?

Kontakta oss på certifiering@projektforum.se eller ring 08-221413. Du kan även anmäla dig till en digital informationsträff där vi går igenom hela processen och du får möjlighet att ställa alla dina frågor om certifiering.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top