Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Certifiera din organisation – 5 till priset av 4 

Svenskt Projektforum utför IPMA certifieringar i Sverige och vi vill erbjuda Dig och din organisation ett förmånligt erbjudande på en företagsintern certifieringsomgång.

IPMAs individcertifiering är en internationell kompetensbaserad certifiering som ger ett certifikat känt och erkänt över hela världen.  Certifieringen stödjer kompetensutveckling i alla branscher och i alla typer av projekt. 

En IPMA certifiering ger dig ett kvitto på att du besitter kvalificerad projektledarkompetens. Genom självutvärdering och reflektion blir du medveten om dina styrkor och svagheter och får en tydlig bild av vad du behöver för att utvecklas som projektledare. Insikterna och kunskaperna som certifieringen medför, stärker din kompetens och gör dig tryggare i din projektledarroll och bidrar till att öka kvalitén i organisationen så att ni tillsammans kan leverera fler framgångsrika projekt. 

Hur ser planerna för kompetensutveckling ut hos dig?

Samla dina projektledare, stötta och hjälp varandra genom en certifiering och kvalitetssäkra projektledningskompetensen i organisationen med en företagsintern certifiering.

Anmäl minst fem deltagare och få den femte deltagaren på köpet.

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti 2024. 

(Erbjudandet gäller på samtliga nivåer, ni kan blanda nivåer inom gruppen, den lägsta avgiften dras av vid köp)

Är ni fem eller fler deltagare som vill genomföra en IPMA certifiering erbjuder vi så kallade företagsinterna certifieringsomgångar. Det innebär att vi tillsammans sätter schemat och ni genomför certifieringen samtidigt i samlad grupp. Vi genomför certifieringarna helt digitalt och på distans, vilket medför att du kan befinna dig vart som helst, bara du har tillgång till en dator, uppkoppling och kamera.

Är du intresserad av att beställa eller prata mer om vad en företagsintern certifieringsomgång innebär? Kontakta Andréa på Projektforum så hjälper vi dig. 

Email: andrea.bjorklund@projektforum.se

Mobil: 070-399 05 52

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top