Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Certifieringsstarter i maj!

Varför ska du IPMA certifiera dig?

Öka din konkurrenskraft och kompetens genom att skapa trygghet i din projektledarroll för att leverera i en komplex och snabbt föränderlig värld.

En IPMA certifiering ger dig ett kvitto på att du besitter kvalificerad projektledarkompetens. Genom självutvärdering och reflektion blir du medveten om dina styrkor och svagheter och får en tydlig bild av vad du behöver för att utvecklas som projektledare. Insikterna och kunskaperna som certifieringen medför, stärker din kompetens och gör dig tryggare i din projektledarroll. Förutom att en IPMA certifiering stärker ditt personliga CV är du även med och bidrar till att öka kvalitén i organisationen så att ni tillsammans kan leverera fler framgångsrika projekt. 

 

Vilken nivå ska du anmäla dig till?

Nivå D – för dig som är ny som projektledare. Ställer inga krav på tidigare erfarenhet.

Nivå C – för dig som leder mindre komplexa projekt och har minst tre års erfarenhet

Nivå B – för dig som leder komplexa projekt, program eller portföljer och har minst fem års erfarenhet.

Nivå A – för dig som leder mycket komplexa projekt, program eller portföljer på strategisk nivå och har minst fem års erfarenhet.

 

Kommande certifieringsstarter i maj

9 maj nivåerna B-D

10 maj IPMA Agile nivåerna B-D 

15 maj Recertifiering nivåerna A-D

 

För dig som vill träffa nya bekantskaper i samband med din certifiering

Certifieringsstarten den 9 maj för nivå C  erbjuder workshop på plats i Stockholm. Under pandemin ersattes workshop-delen av certifieringsprocessen med digitala intervjuer men nu är alltså det efterlängtade momentet tillbaka. Här kan du läsa mer och se hela tidplanen för omgången. 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top