Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Dags att göra något nytt?

Sommaren ger tid till eftertanke och reflektion och då kanske det inte känns så inspirerande att komma tillbaka till sin gamla arbetsplats. Det är kanske dags att göra något nytt? Söka ett nytt jobb?

Jobbsökarsiten Jobbland har gjort en studie och sammanställt vilka faktorer som får rekryterare att fastna för just dig. Det är inte alltid rätt utbildning och många års erfarenhet som är avgörande. Här är några av faktorerna:

  1. Din motivation – är du på väg till något och inte från något? Rekryterare vill veta att du är intresserad och inte söker jobbet i brist på andra möjligheter.
  2. Din framtidspotential – hur vill du utvecklas framöver? Visa att du har ett långsiktigt perspektiv så att rekryteraren kan avgöra om du och organisationen vill växa åt samma håll. Gör research om företagets mål och vision.
  3. Din personlighet – alla strävar efter välfungerande team. Var dig själv under processen. Om du inte passar in så är nog jobbet ändå inte menat för dig.
  4. Din kompetens – möter du kraven för tjänsten? Fånga upp det i ansökan och under intervjun. Gärna med konkreta exempel.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top