Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lunchwebinar: Förändringsledning

 • 14sep

12:00 - 13:00


Svenskt Projektforum bjuder in till en inspirerande lunchföreläsning med Herwig Stöckl, certifierad förändringsledare med erfarenhet från många branscher och kulturer, författare till boken ”You in Charge” och ledamot i vår styrelse. 

Förändringen av vår värld sker i all raskare takt. Den som vill fortsätta att vara konkurrenskraftig och framgångsrik behöver hela tiden utveckla nya idéer och koncept som skapar värde och affärsnytta. Samtidigt är människan oftast rädd för förändringar. Oavsett inställning, en del positiva, rädda, tveksamma etc,  så tar vi oss alla igenom en förändring på liknande sätt. Föreläsningen kommer att koppla faktiska upplevelser i projekt till teorin om förändringsresan samt även belysa aspekten vad och hur man som ledare kan påverka.

Om Herwig
Herwig har erfarenhet av att leda stora transformationer i olika branscher och har innehaft chefsbefattningar och tunga programroller på Siemens och Ericsson. Han har lett stora förändringsresor som etablering av nya verksamheter och produktområden, ett flertal företagsförvärv och avstyckningar. I dag jobbar Herwig som egenföretagare och managementkonsult och har för närvarande en roll i Västra Götalands största förändringsresa med införandet av nya gemensamma arbetssätt för 55 000 anställda inom vården. Herwig är även författare till ledarskapsboken ”You in Charge”. (Amazon)

När: Torsdagen den 14 september kl 12-13

Var: Föreläsningen genomförs via zoom och länk skickas ut på mail några dagar innan. 

Vem: Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla medlemmar i Svenskt Projektforum samt av medlemmar inbjudna gäster (medlemmar får bjuda in en gäst var).   

Välkommen!

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top