Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

FOKUS PÅ LEDARSKAP OCH RESULTAT I UTVECKLAD CERTIFIERINGSPROCESS

Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025. Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen ”People”. Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor, ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor. En hållbar definition av vilken kompetens en projektledare måste ha för att vara valbar 2025 finns i IPMA:s område People.

En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar hållbar kompetens som kommer att efterfrågas idag och 2025. En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar ledarskapet på riktigt. Håll utkik inom kort kommer om vad den nya certifieringen innebär.

Vi kommer också att arrangera seminarium kring detta. Först ut är Göteborg den 25 april. Vi kommer även till Stockholm den 5 maj och till Malmö den 10 maj så boka in datumet i kalender redan nu.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Frida Sandberg

Back To Top