Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Fullsatt projektfrukost på Södra teatern

Det var näst intill fullsatt på vår projektfrukost på Södra teatern. Per-Olof Sandberg inledde och berättade om visionernas och missionernas roll för företagen och hur en en IPMA-certifiering säkerställer kompetensen hos företagets projektledare.

En IPMA-certifiering finns på fyra nivåer. På den lägsta nivån, D-nivpen, ger en IPMA-certifiering ett bevis på att en certifieringskandidat behärskar sina projektkunskaper. Den nivån kräver inga praktiska erfarenheter av projektledning. På alla nivåer bedöms man efter sina erfarenheter, kunskaper i metoder och ledarskapsbeteende.

Jean Christian Jacobsen fortsatte och berättade hur viktigt det är med feedback för att utveckla sitt ledarskap och visade hur lätt det kan vara att skapa rutiner för det. Vi är alla formade av våra tidigare erfarenheter, vilket lägger grunden för att bedöma andra, men samtidigt hindrar oss att ta in ny information. Det gäller att lära sig förstå sina medarbetare, deras behov och kompetens, samt att agera medledare och arbeta tillsammans.

Bedömningen av ledarskap och beteende är viktiga ingredienser i en IPMA-certifiering. En certifiering utvecklar dig som projektledare och stärker dina ledaregenskaper.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top