Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

IPMA D-certifiering i Jönköping

Svenskt Projektforum IPMA-certifierar i Sverige. Certifieringen är en validering av din kompetens i projekt och ger dig ett försprång på arbetsmarknaden, ett vidgat nätverk och ett internationellt kvitto på din kompetens. Certifieringen stödjer kompetensutveckling i alla branscher och i alla typer av projekt.

Med start den 13 mars kan du certifiera dig i Jönköping. IPMA’s kvaliteter får stöd i forskning – vid sidan av att ge ett kvitto på kompetens och en kvalitetsstämpel –  upplever certifierade en kompetenshöjning.

Krav och rekommendationer för certifiering på nivå D
För att klara en projektledarcertifiering på IPMA nivå D ska du ha kunskaper i kompetenselement relaterade till projektledning Du behöver inte ha någon erfarenhet som projektledare.

 

VIKTIGA DATUM:

Introduktionsseminarium: 2019-03-13 klockan 10.00 – 11.00 (sker över webben. Du får en länk till Zoom där du kommer att se presentationen och höra seminarieledaren)

Inlämning av Ansökan/ självutvärdering: 2019-04-04 (du arbetar självständigt i egen takt med arbetsdokumenten och lämnar in via Projectplace)

Prov: 2019-04-24 (klockan 13.00-16.00 på Jönköping University)

Du anmäler dig här >

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top