Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lunchwebbinar – Grupputveckling och konfliktbeteenden

Svenskt Projektforum bjuder in alla medlemmar till årets första webbinarium på temat grupputveckling och konfliktbeteenden.

Föreläsare:

Dagens föreläsare är Yannis Hellberg, Senior konsult inom projektverksamhet på Semcon. Han har arbetat med att implementera arbetsformer som stöttar förändringsarbete hos olika verksamheter i alla branscher. Fokuset har legat på metodstöd för till exempel uppdrag, projekt, program och projektportföljer och med kopplingar till det mänskliga perspektivet.

Ämne: 

En grupp som fungerar effektivt är ofta en grupp som också arbetar effektivt. När gruppen utvecklas, är det oundvikligt att konflikter uppstår. Under detta pass, kommer vi att kika på hur man kan hantera dessa och förhoppningsvis komma fram med nya fräscha idéer, bättre förståelse för varandra och att man lyckas klargöra sina behov och önskemål för att bli inspirerad och skapa en effektiv grupp.

Om du vill lyssna, diskutera och lära dig mer kring dagens ämne, skriv då upp den 8 mars i din kalender.

När: Fredag den 8 mars  kl 12-13

Var: Föreläsningen genomförs via zoom och länk skickas ut på mail några dagar innan

För vem: Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenskt Projektforum. Som medlem har du även möjlighet att bjuda in en gäst.

Välkommen!

Anmäl dig här>

Yannis Hellberg, Semcon

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top