Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Medlemsföreningen för Sveriges projektledare

Svenskt Projektforum är mötesplatsen och medlemsföreningen för Sveriges projektledare.

Genom ett medlemskap blir du erbjuden att träffa andra personer inom projektområdet i olika forum där vi lyssnar, samtalar och delar med oss av erfarenheter och funderingar.

Vi bjuder in till digitala träffar i form av webbinarier i olika ämnen. Vi erbjuder även nätverksträffar inom bland annat portföljstyrning och förändringsledning. Dessutom bjuder in till fysiska events med förtur till våra medlemmar. Genom Mina Sidor får du tillgång till att se inspelade webbinarium om du inte kan delta live och du får tillgång till en rad olika mallar för projektledare. 

Som medlem går det även bra att skicka önskemål till oss på ämnen som du skulle vilja se mer av eller teman för nätverksträffar. Vi söker alltid nya nätverksledare som skulle vilja vara med att driva träffarna. Upplägget bestämmer vi tillsammans utifrån vad som funkar bäst för dig.

Dessutom får du rabatt på 

  • IPMA certifiering
  • Boken IK 4.0 (ramverk för IPMA certifiering
  • Externa mässor
  • Seminarier
  • Böcker
  • Kurser

Läs mer om medlemskapet här https://projektforum.se/medlemskap/ 

Kom ihåg att uppdatera oss om du byter emailadress så du inte missar nyhetsutskicken där vi delar med oss av senaste nytt. Maila dina nya kontaktuppgifter till info@projektforum.se 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top