Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Möt vår ordförande 

Sportintresserad och berest, utbildad ingenjör och ekonom samt med erfarenheter från olika branscher. Låt oss få presentera Anders Södergren, Svenskt Projektforums ordförande.  Anders blev vid årsmötet i april omvald som ordförande i föreningen och vill vara med och stärka Svenskt Projektforum, Mötesplatsen för Sveriges projektledare.

Anders är utbildad bergsingenjör vid KTH och Queens University, Canada och senare ekonom vid IMD, Schweiz. Han har arbetat i metallindustrin, management consulting, miljöteknik, exportaffärer och IT, bott i 5 länder och 3 kontinenter och är även kanadensisk medborgare. Förutom att han vill bidra till att stärka projekt som arbetsform är det privat numera mest golf och vandring som gäller. 

Anders Södergren har tagit uppdraget som ordförande i Projektforums styrelse då han är övertygad om att projekt är den bästa arbetsformen och bidrar gärna till att få fler att inse det, men tror också på kompetens och kunskap så tycker utbildning/certifiering är viktigt för de som verkligen vill utvecklas inom projektledarskap.

Vad vill du bidra med som ordförande för Projektforum? Finns det något område du skulle vilja förändra eller utveckla?

– Jag tror på att se på det hela strikt affärsmässigt. Vi på Projektforum har ett IPMA ramverk att marknadsföra och sälja och kunder att bemöta. Inget säljer sig själv. Detta tillsammans med ett service-orienterat synsätt och gediget arbete över tid tror jag kan räcka långt.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top