Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Nätverk: Portföljstyrning 12 maj

Ett nätverk för dig som är intresserad av portföljarbete och styrning, som vill lära dig mer om hur du lyckas med portföljhanteringen och som vill utbyta erfarenheter med andra i liknande situation.

Syfte

Syftet med nätverket är att ge dig som deltagare ett forum för att dryfta problem och utmaningar med begreppet portfölj och inte minst lära av andras erfarenheter och tillämpade kunskaper. En portfölj kan vara passiv och användas för uppföljning av ett ansvarsområde men kan även vara en aktiv styrning mot strategiska mål. En portfölj kan innehålla initiativ och projekt eller agila värdeströmmar.

Nätverksledare

Georg Silber är teknisk fysiker och har arbetat som utvecklare av hårdvara enligt vattenfallsmetodik och sedan som programutvecklare under kaosliknande förhållanden. Utifrån det som egenkonsult och föreläsare utvecklat metodik och projektmodeller för att styra projekt och resurser på tid och budget enligt klassisk metodik och ISO21500 standard. Han har på senare tid intresserat sig för motsvarande lösningar för agil styrning och SAFe etc.

Läs mer och anmäl dig här>

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top