Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Nomineringen öppnad till Donald Davies Stipendium

Donald Davies var en pionjär inom projektledning med hela 50 års erfarenhet. För femte året delas nu Donald Davies Stipendium ut till en projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. Stipendiet är om 25 000 kr till utbildning eller certifiering, och är öppet för alla. Nomineringen är nu öppen och avslutas den 17 februari 2022. 

Kriterier

Stipendiet tilldelas årligen till:

  • En projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. En projektledare som visat att ingenting är omöjligt.
  • En föredömligt god ledare som gjort ett starkt intryck på både projektmedlemmar, styrgrupp och i verksamheten i stort.
  • Den nominerade ska ha varit verksam i Sverige och arbetat med projektet under det föregångna året. Det innebär att projektet kan ha löpt under en del av 2021, eller över flera år där 2021 ingår.

Vinnaren av stipendiet utses av en jury bestående av personer med lång erfarenhet av komplexa och ofta verksamhetsomfattande projekt. Läs mer om Juryn och Villkor längre ner.
Nomineringen är öppen för alla – nominera dig själv eller någon annan skicklig projektledare som förtjänas att lyftas fram! Villkor gäller, läs längre ner.

Vad får vinnaren?

Stipendiet är om 25 000 kr till en utbildning eller certifiering inom projektledning eller tillhörande kompetensområde. Stipendiaten kommer också erbjudas möjlighet att föreläsa och dela med sig av sina kunskaper i Svenskt Projektforums och Donald Davies & Partners egna event och kanaler under året, bland annat som talare på konferensen Projektforum som vanligtvis går av stapeln i december i Stockholm varje år. Vinnaren presenteras under Projektverktygsdagen maj – juni 2022, arrangerat av Svenskt Projektforum.

 

Läs mer och nominera här>

 

Donald Davies & Partners i samarbete med Svenskt Projektforum.

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top