Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektmognad och kommunikation i fokus

Partnerinlägg – Thinking Portfolio 

Projektmässan i Karlstad var ett välbesökt event och Planario som ställde ut verktyget Thinking Portfolio fick många goda kontakter. De välkända projektprofilerna Bo Tonnquist och Monica Lööw höll flera intressanta föreläsningar.

Bo Tonnquist lyfte fram projektmognadens betydelse och påverkan på projektresultatet. Monica Lööw talade bland annat om struktur, engagemang och tydlighet och pekade på kommunikation som den viktigaste teamprocessen. Något som lyftes fram och som vi fastnat för, uttryckte Monica som; ”Den enskilda teamaktivitet som bäst förklarar effektivitet är delade tankemodeller”.

För Thinking Portfolio är perspektiven av projektmognad och kommunikation synnerligen viktiga. Genom en licensmodell med fast månadsavgift utan användargränser som tillåter hela organisationen att komma åt och använda information gör vi åtkomsten enkel för alla i företaget eller organisationen. Med hjälp av flexibla, enkla och vägledande sk ”widgets” som lätt parameteriseras till att passa organisationens behov kan vi konkretisera och tydliggöra tankemodeller.

Genom att använda Thinking Portfolio som ett ramverk som lätt kan fyllas med innehåll har vi också sett hur organisationer kan utvecklas och mogna. När funktioner, modeller blir hela organisationens gemensamma tankemodell och arbetssätt så minskar risken för att man backar bakåt bara för att någon eller några nyckelpersoner lämnar den egna organisationen.

Vi vill också tacka alla som besökte vår monter och gjorde en solig och trevlig dag i Karlstad ännu trevligare och varmare!

Partnerwebinar – MULTI PROJECT MANAGEMENT med Thinking Portfolio

Följ med på en resa, från idéfas till utvärdering av projektet med Thinking Portfolio.

29.06.2022, 14:00 – 15:00

ANMÄL DIG HÄR>

 

LÄS MER

Multi-Portfölj Plattform Whitepaper

https://thinkingportfolio.com/thinking-portfolio-multi-portfolio-platform-eng/

Multi-Portfölj Plattform HUB innebär att använda flera parallella portföljer för förvaltning, kommunikation och beslutsfattande inom dina mest kritiska tillgångar och utvecklingsområden. Thinking Portfolio plattformen används av hundratals kunder, i dussintals olika portföljförvaltningspositioner. Portföljerna stödjer varandra med sammanlänkade datamodeller. Beroenden av olika aspekter av ledningen blir synliga. Det finns länkar noterade som illustrerar möjligheter till beroendekartläggning mellan portföljer.

Hantera risker, resurser och kvalitet på dina affärsutvecklingsinsatser på ett heltäckande sätt. Exempel på olika portföljhanteringsapplikationer och varianter av vår plattform presenteras i detta dokument. Kontakta oss för mer information eller en demo om detaljerade funktioner.

Projektportfölj Whitepaper

https://thinkingportfolio.com/projektportfolj-whitepaper/

Projektportfölj hjälper till att besvara frågan ”gör vi rätt projekt”. Projektportföljen innehåller projekt som väntar på att startas, projekt som har startats, projekt som har avslutats och projekt som hör till dem.

Öppen och lättförståelig eAcademy-kurs på nätet om projektportföljhantering

https://thinkingportfolio.com/thinking-portfolio-presenterar-en-oppen-och-lattforstaelig-eacademy-kurs-pa-natet-om-projektportfoljhantering/

 

Sten Söderberg                                                              Ruth Zerbe

CEO                                                                                 Business Partner Success Manager

+46-(0)760-222803                                                        +358 40 578 9000

kontakt@planario.se                                                      ruth.zerbe@thinkingportfolio.com

https://www.planario.se/                                                https://thinkingportfolio.com/sv-main/

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top