Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Välkommen Ulrika Lingslunde – ny verksamhetschef!

Ulrika Lingslunde är sedan 7 januari Svenskt Projektforums nya Verksamhetschef. Ulrika har sedan 2007 arbetat med verksamhets- och organisationsutveckling på lokal, nationell och internationell nivå, detta inom ideell, offentlig och privat sektor.

– Vi är mycket glada att Ulrika börjar som verksamhetschef. Detta ger en ökad förmåga att förändra och förbättra föreningens arbete och bidrar till vår strävan att bidra till ett bättre Projektsverige säger Per-Olof Sandberg, ordförande i Svenskt Projektforum

– Jag ser med stor nyfikenhet och glädje fram emot mitt uppdrag som verksamhetschef för Svenskt Projektforum och att med varm hand få vara med och ta svensk projekt- och förändringsledning in i det nya decenniet.” säger Ulrika. Projektformen har de senaste 12 åren varit en viktig plattform för att möjliggöra utveckling i de organisationer jag arbetat i. Jag känner en stor respekt för alla kompetenta och dedikerade projekt- och förändringsledare i vårt avlånga land. Det känns oerhört ärofyllt att för, och tillsammans med, våra befintliga och nya medlemmar få skapa en effektfull projekt- och förändringsledning anpassad efter de förutsättningar och behov som finns nu på 20-talet. – Svenskt Projektforum står inför en spännande framtid och vi ser att efterfrågan på certifieringar fortsätter att öka, vi har två stora internationella events att arrangera för IPMAs alla medlemmar dels 2021 och dels 2024. Vi börjar året med årsmötet 15 april och eventet Projektverktygsdagen i maj, båda dessa event kommer det inom kort mer information om. Jag ser så fram emot att mötas och jag finns att nås på mail och telefon – så det är bara höra av sig med frågor eller medskick!

I nästa nummer av tidningen Projektvärlden kan ni läsa mer om Ulrika Lingslunde, tidningen kommer ut i mitten av mars.

 

Ulrika Lingslunde, Verksamhetschef: ulrika.lingslunde@projektforum.se 0739-899 162

Per-Olof Sandberg, Ordförande: per-olof.sandberg@projektforum.se

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top