Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Vinn stipendium!

Donald Davies, medgrundare av företaget Donald Davies & Partners och en legendar inom projektledning, gick ur tiden 2017. För att hedra hans minne och de stora insatser han gjort för att uppmärksamma och utveckla projektledaryrket, har vi instiftat Donald Davies Stipendium. Stipendiet, om 50 000 kr till utbildning eller certifiering, tilldelas årligen ”en projektledare som gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt”. Nomineringen är öppen för alla. Länk till anmälan >>

KRITERIER FÖR ATT TILLDELAS DONALD DAVIES STIPENDIUM

Stipendiet tilldelas årligen till:
En projektledare, verksam i Sverige, som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. En föredömligt god ledare som gjort ett starkt intryck på både projektmedlemmar, styrgrupp och i verksamheten i stort. En projektledare som visat att ingenting är omöjligt. Den nominerade ska ha arbetat med projektet under det föregångna året. Det innebär att projektet kan ha löpt under en del av 2018, eller över flera år där 2018 ingår.

Vinnaren av stipendiet utses av en jury bestående av personer med lång erfarenhet av komplexa, utmanande och ofta verksamhetsomfattande projekt. Se även Villkor nedan.


VAD FÅR VINNAREN?

Stipendiet är om 50 000 kr till en utbildning eller certifiering inom Projektledning eller tillhörande kompetensområde. Stipendiaten kommer också erbjudas möjlighet att föreläsa och dela med sig av sina kunskap i Donald Davies & Partners och Svenskt Projektforums aktiviteter och kanaler under under 2019/2020. Vinnaren utses på Svenskt Projektforums Projektverktygsdagen i Stockholm, våren 2019.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top