Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Webbinarium: EU finansierat ChatLearn Project

Personalized project management learning with chatbots – insights from the EU-funded ChatLearn project

Den 25 januari var Artificial intelligence och the Smarter U Special Interest Groups värd för online-webbseminariet ” Personalized project management learning with chatbots – insights from the EU-funded ChatLearn project” där deltog fler än 150 deltagare från olika branscher och med olika bakgrunder. Syftet med webbinariet var att ge en översikt över chatbot-tekniken och dess potentiella tillämpningar inom projektledningsutbildning och visa de resultat som uppnåtts genom det EU-finansierade ChatLearn-projektet både ur ett tekniskt och pedagogiskt perspektiv.

I den första delen av webbinariet visades en demonstration av chatboten som utvecklats som en del av ChatLearn-projektet. ChatLearn kan utbilda studenter i de viktigaste projektledningsämnena och ge dem ytterligare material om frågorna, vilket gör det möjligt för dem båda att testa sitt lärande och integrera sina kunskaper i ämnet.

I den andra delen av webbseminariet, efter att ha presenterat chatbotens pedagogiska konceptutveckling, skisserades en toppmodern användning av chatbots i utbildning, som också tittade på erfarenheter från andra universitet.

Webbinariet gav en omfattande översikt över chatbot-tekniken och dess potentiella tillämpningar inom projektledningsutbildning. Paneldeltagarna lyfte fram fördelarna med att använda chatbots i projektledningsutbildning, såsom ökat engagemang, personalisering, tillgänglighet och effektivitet samtidigt som de erkände vissa utmaningar och begränsningar.

Intresserad av att engagera dig i AI-stött lärande? Följ med oss på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/chatlearn-project/

Webbinariets inspelning finns här: sig.ipma.world/past-events-videos/

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top