Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

6 skäl att bli medlem

1. Som medlem i Svenskt Projektforum blir du en del av Sveriges starkaste nätverk av projektledare. Här är möjligheten till erfarenhetsutbyte inom och utom din bransch – och till ett pris som inget annat nätverk erbjuder.

 

2. Som medlem deltar du gratis på alla våra frukostseminarier och nätverksmöten. Under vårt ”paraply”  organiserar vi tillsammans med medlemmar och nätverksledare evenemang över hela landet.  Se alla våra kommande evenemang här.

 

3. Använd vårt community på LinkedIn och Facebook där trendsättare, liksom alla andra som arbetar med projektledning, delar artiklar, erfarenheter och debatter. Om du har utmaningar i projektledning kan du hitta svaret här – annars kan du fråga om råd. LinkedIn gruppen hittar du här ->.

 

4. Du kommer att få aktuell information, i form av nyhetsbrev och Tidningen Projektvärlden med professionella artiklar om trender, aktuella projekt, ledarskap och mycket annat.

 

5. Det är din förening! Det finns många sätt att hjälpa dig att bestämma vilken riktning du vill att föreningen ska utvecklas. Till exempel; du kan delta i en av de regionala nätverksgrupperna som arrangerar händelser i din region. Du kan också vara aktiv i en utvecklingsgrupp eller ställa upp och arbeta i styrelsen, och på så sätt påverkar föreningsutvecklingen och kanske även yrket. Det finns mängd områden att verka inom, Ny som Projektledare, Mentorskap och mycket annat.

 

6. … Och då har vi inte ens berättat om alla rabatterna du kan få med ett medlemskap. Till exempel: reducerat pris för böcker, IPMA-certifiering , Sveriges största konferenser för projektledare: Projektverktygsdagen samt Projektforum. Och andra seminarier kurser och utbildningar där du alltid har minst 10% rabatt på ordinarie pris. Det är unika erbjudanden som du endast får som medlem i Svenskt Projektforum.

Bli medlem här->

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top