Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

eAcademy-kurs på nätet om projektportföljhantering

Thinking Portfolio presenterar en öppen och lättförståelig eAcademy-kurs på nätet om projektportföljhantering

Thinking Portfolio är ett finskt IT-bolag som erbjuder kunder olika portföljhanteringslösningar som molntjänst. Huvudprodukterna utgörs av projekt-, applikations-, risk- och tjänsteportföljer. Vi är representerade i Finland, Sverige, Nederländerna, Tyskland, Österrike,  Schweiz och Slovenien. Våra kunder är stora och medelstora företag och organisationer inom den offentliga sektorn. Våra produkter har cirka 350 000 användare i 50 länder. Vi erbjuder även Portfolio Management eAcademy, en lättförståelig kostnadsfri onlinekurs i portföljhantering öppen för alla. För närvarande erbjuder eAcademy online-kurserna både på finska, svenska och engelska i projektportföljhantering. Utifrån deltagarnas feedback håller Thinking Portfolio innehållet aktuellt och relevant.

Onlinekursen i portföljhantering är gjord för att vara praktisk och riktar sig till de beslutsfattare, projektägare och projektledare som överväger eller förbereder sig för att införa en projektportfölj. Kursen passar också utmärkt för organisationer som redan har infört projektportföljer, som ett användbart kunskapspaket om grunderna i portföljhantering. Varje deltagare kan delta i de delar av kursen som just denne är intresserad av.

Kursen består av tre lektioner, varav den första fokuserar på portföljförvaltning, den andra på projektförvaltning och den tredje på implementering av projektportfölj. Kursen är inte ett alternativ till certifiering, men deltagaren kan ladda ner alla delar efter att ha fått sitt kursintyg. Det visar att deltagaren har gått igenom hela kursinnehållet och slutfört de uppgifter som krävs.

Kursen tar ungefär två timmar att genomföra, inklusive uppgifterna man gör i systemet. Kursen kräver enkel registrering (namn och e-mail adress) och finns tillgänglig dygnet runt på: https://eacademy.thinkingportfolio.com/sv

För ytterligare information om kursen eller de många möjligheterna med Thinking Portfolio, kontakta gärna:


Katri Harju Ruth Zerbe

Customer Success Manager Business Partner Success Manager

+358 40 706 4354 +358 40 578 9000

katri.harju@thinkingportfolio.com

ruth.zerbe@thinkingportfolio.com

Thinking Portfolio

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top