Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Strategiskt välmående med Dear Change

 • Svenskt Projektforum
 • 08dec

10:00 - 11:00


Vad händer när man börjar arbeta strategiskt med välmående? Vilka mätetal synliggörs? Hur kan man använda dessa för att leda och styra verksamheten? Att skapa välmående och engagerade arbetsplatser är en av de absolut största utmaningar för dagens företag. Genom att ställa om och skapa konkreta styrmedel såsom faktabaserade mätetal och KPI:er blir välmåendet en naturlig och central i organisationen som inte bara skapar attraktionskraft utan även plockar fram verksamhetens fulla potential. Dear change revolutionerande strategiska verktyg för välmående gör detta fullt möjligt. Under det här webinariet kommer du få full insyn i hur verktyget fungerar och verkar för att enkelt och kraftfullt börja ert strategiska arbete mot en hållbarare och bättre arbetsplats.

Ni kommer att få möta Karin Capó Milding & Josefine Sandahl, VD respektive grundare av Dear Change, som arbetar och brinner för ett hållbart arbetsklimat kopplat till de globala målen. Dear change vision är att förändra Sveriges arbetsliv till ett mer hållbart och inkluderande sätt att arbeta. Genom digital innovation möjliggör de för alla organisationer att på ett enkelt sätt komma igång och arbeta strategiskt med välmående.

Lyssna in och delta i det här kostnadsfria webinariet, torsdag den 8 december kl. 10, som anordnas av Dear Change tillsammans med Projektforum.

Välkommen!

Webinariet genomförs via zoom och du kommer få en länk på mail några dagar innan mötet. 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top