Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Tre nycklar för att leda i ständig förändring – inspirationsföreläsning med vinnaren av Årets Projektledarbok 2023

 • Svenskt Projektforum
 • 08jun

10:00 - 11:00


Svenskt Projektforum bjuder in till en inspirerande föreläsning med Ylva M Andersson, författare till boken ”Leda i ständig förändring med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation” och vinnare av Årets Projektledarbok 2023

Vår tids tvära kast, snabba ryck och förändrade förutsättningar innebär att vi måste förstärka vår förmåga till kreativitet och fantasi. Den som vill fortsätta att vara konkurrenskraftig och framgångsrik behöver nämligen hela tiden utveckla nya idéer och koncept som skapar värde och affärsnytta. Annars riskerar du att bli omsprungen. Så hur kan du leda i denna turbulens och röra? Här ger ledarskapsexperten och den tidigare mediechefen Ylva M Andersson tips om hur du kan frigöra företagets – och varje medarbetares – fulla kapacitet med fokus på tre saker: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation.

Om Ylva
Ylva M Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Hon är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på några av de största mediehusen såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. I dag driver Ylva bolaget MAY Strategies som utvecklar ledare och deras team. I februari 2022, tre dagar innan Ryssland invaderade Ukraina, kom hennes bok ”Leda i ständig förändring med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation”. (Liber förlag)

Föreläsningen, som genomförs via zoom, är kostnadsfri men platserna är begränsade så det är först till kvarn. Länk till föreläsningen  skickas ut på mail några dagar innan. 

Välkommen!

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top