Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

God Jul & Gott Nytt År!

Vi tackar alla våra medlemmar, samarbetspartners, certifieringskandidater och assessorer för att ni stöttar Svenskt Projektforum till att få fortsätta vara en mötesplats för Sveriges projektledare.

Det gånga året har bjudit in till både fysiska events och digitala webbinarium med en rad olika teman. Under 2024 kommer kalendern vara minst lika fullspäckad med givande evenemang för er medlemmar. Saknar du något specifikt ämne som du tror skulle vara intressant för alla inom projektområdet, eller skulle du vilja dela med dig av din kunskap som nätverksledare eller föredragshållare? Kontakta oss så pratar vi gärna vidare kring idéer och uppslag.

Vi vill även passa på att påminna dig som funderat på att genomföra en certifiering under 2024 att anmäla dig innan årets slut för att erhålla 2023 års priser innan prishöjningen träder i kraft den 1/1 2024.

 

Med det sagt vill vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Mellan den 25/12 och den 8/1 kommer kansliet hålla stängt. Under den perioden besvarar och prioriterar vi mail från kandidater i pågående certifieringsprocess. 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top