Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Grattis Jörgen – vinnaren av årets DDP Stipendium!

Ett 40-tal nominerades och ur dessa valde juryn ut två finalister till stipendiet. Under ett digitalt event Donald Davies Insights Webinar 2021, arrangerat av Donald Davies & Partners, utsågs vinnaren Jörgen Wiklander och hans projekt: Ett ökat intresse för produkter inom bl.a. grön vätgas har medfört nya krav på produktionsmetoder och kapacitet hos Permascand.

Juryns motivering: 

Vinnaren av Donald Davies Stipendium 2021 har lett ett industriföretag igenom ett omfattande automatiseringsprojekt med betydande kapacitetsökningar och kostnadsreduceringar som följd. Med stor kunskap, ett kommunikativt och förtroendeskapande ledarskap – och en unik och osviklig målmedvetenhet – har vinnaren lyckats överbrygga hinder där många andra skulle ha stannat. 

Grattis Jörgen, hur känns det att vinna Donald Davies Stipendium? 

– Det känns fantastiskt, jag är mycket överraskad. Till att börja med var det en stor ära att bli nominerad och att bli uppmärksammad på det sättet. Sen är det ju aldrig så att det är en enskild person som ligger bakom ett projekts framgång, utan alla inblandade. Jag har jobbat på Permascand i över 20 år och i takt med att projektmiljön har expanderat har det bara blivit roligare att arbeta med projekten.

Om Donald Davies Stipendium 

Till minne av projektledarpionjären Donald Davies, delas årligen Donald Davies Stipendium ut till en projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. Stipendiet, som är öppet för alla som är verksamma inom Sverige, är till ett värde om 50 000 kr till utbildning eller certifiering. 

Nomineringsperioden till Donald Davies Stipendium 2022 öppnar hösten 2021. Läs mer på ddp.se/stipendium 

Läs hela intervjun:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top