Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Inställning gör att vi agerar olika!

Fredagen den 12 juni arrangerar vi Project Management Talks – idéer värda att sprida!

Då vi ska undvika fysiska möten vill Svenskt Projektforum bjuda in erfarna yrkesverksamma från olika branscher, statliga och icke-statliga organisationer att bli våra talare och dela sina erfarenheter, verkliga lösningar på problem som vi alla står inför för idag och kan förvänta oss i morgon – 12 juni on-line! Den 12 juni är det dags 8.30-9.30.

Den här fullspäckade timmen kommer bland annat innehålla:

Insikt för att lyckas – Inställning gör att vi agerar olika – Johanna Lycken & Erika Quist

Inställning gör att vi agerar olika. Alla människor drivs av något och mycket enkelt sett finns det två personligheter. Den ena personligheten drivs av möjligheten att lyckas och den andra personligheten drivs av rädslan att misslyckas. Om jag är medveten om dessa drivkrafter kommer jag att kunna styra mig till rätt inställning och mot önskat resultat i mitt arbete, i mitt ledarskap eller i privat.  När jag som ledare identifierar personligheterna kommer jag ha lättare för att läsa av situationer, leda arbetet och kommunicera med gruppen.  Men allt börjar med mig själv, jag behöver veta vem jag är innan jag kan identifiera andra.

Om Johanna och Erika: Johanna Lycken är IPMA-certifierad projektledare med stor erfarenhet av att driva projekt inom IT och verksamhetsutveckling. Erika Quist är engagerad ledare med stor kapacitet och duktig på att möta och bemöta.
Tillsammans arbetar Johanna och Erika i projektet VILJA som syftar till att ge ökad kunskap och förståelse om olika personligheter med målet att utveckla verksamhet. Empati är en affärsfördel!

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top